Tredje Zlatanrushen (21-27 april)

Tredje Zlatanrushen (21-27 april)
0

#1

Zlaaaaaataaaaaan!

bethard_banner

:bethard: Bethard har som sagt sänkt oddskravet till 2.15, så vi vevar in rushen denna vecka!

Zlatan jobbar rushen i Galaxy, stugan hakar på för näst sista gången. Antingen så testar @FoppaKung och @DavidThorstensson att sätta bollen på halvvolley från halva plan eller så sätter vi 7 spel på raken och åker till LA. Känns som vi vet vad som är troligast.

Hela april kommer vi jobba rushen på Bethard. Den ska slaktas och alla får chansen att även vinna bonuspriser längs vägen!

Vinster

Tävlingen pågår som vanligt på Facebook, men nu även här på hemsidan - Lägger man upp betslipparna här på hemsidan i denna tråd så addar stugan 10 lax ur egen ficka till de som sätter rushen!

ZLATAN-RUSHEN, VINN 50 LAX PLUS EN RESA TILL LOS ANGELES, MYS MED IBRA PÅ HEMMAMATCH.

Klarar du 5 dagar får du en (förhoppningsvis signerad av Z) matchtröja från LA Galaxy.

Klarar du 7 dagar och började med 500 kr så vinner du förutom jackpotten, även resepengar (20 lax) och matchbiljetter till hemmamatch med Galaxy. Mingla med Zlatan och Scarlett Johansson, shoppa på Rodeo Drive och slakta rushen i Vegas på hemvägen.

Signa upp på Bethard med Stugans länk

Regler & förutsättningar

Konto

Alla som redan har eller skaffar konto via oss hos Bethard har chansen att jobba rushen. Tävlingen startar imorgon lördag 14 april!

Man FÅR spela på gamla konton, däremot alla nya som skapas från nu måste vara via oss. Har du ett gammalt konto så måste du använda det, men alla får vara med! Nya konton öppnar via länken för bästa bonus osv.

Signa upp på Bethard med Stugans länk

ALLA NYA KONTON FÅR EN “SÄTT DIG NER”-MUGG FRÅN STUGAN :sattdigner: Den bidrar bland annat med minst tre gånger så hög chans att vinna våra pokertävlingar, det vet ni.

Grundinsats

0 kr vinner du 2000 kr
100 kr vinner du 10 000 kr.
200 kr vinner du 20 000 kr.
300 kr vinner du 30 000 kr.
400 kr vinner du 40 000 kr.
500 kr vinner du 50 000 kr. + 20 000 till resa och hotell samt Matchbiljetter till LA Galaxys hemmamatch!

Pengarna delas ut som sportbonus x0,5!

Blir det fler vinnare än en så delar man på jackpottpengarna som är max 50 000 kronor totalt. Vinner fler än en resan till LA, kör vi en Sudden Death- Omgång mellan vinnarna om resan!

Alla spel som pushas/halvvinst/halvförlust anses som förlorade i rushen denna gång i tävlingen. Spela spel som antingen vinner eller förlorar. Kommer vara svårt att hålla koll på allt annars.

Dubblar/tripplar osv är tillåtna sålänge oddset blir över 2,15!

Alla får vara med, med eller utan insats, hög eller låg insats.

Såhär funkar tävlingen
  1. Startdag är på LÖRDAG Satsa ditt grundspel mellan 0-500 kr på bethard. Sitter spelet jobbar du rushsystemet. Spelet måste ha minst 2,15 i odds. Du kan självklart lägga första spelet närsomhelst men matchen/eventet ska spelas på lördag 14/4.

  2. Jobbar du rushen med ETT SPEL PER DAG och klarar dig en hel vecka (7 spel) så vinner du JACKPOTTEN.

  3. Vi kommer köra tävlingen här på Facebook, så screenshotta era betslips så kan alla vara med på era rusher. Om man inte sköter detta under samtliga tävlingsdagar är man inte med i kampen om jackpotten.
    LÄGGER DU BETSLIPPEN PÅ HEMSIDAN ISTÄLLET SÅ VINNER MAN 10 K MER OM MAN SÄTTER DEN.

  4. Man får självklart göra andra spel på Bethard under tiden, men bara de spel som läggs i denna tråden på hemsidan gäller i tävlingen.

  5. Man får bara en chans per vecka att jobba rushen. Förhoppningsvis kör vi detta fler veckor, men dör rushen är man ute för veckan.

  6. Alla spel måste läggas in i denna tråd på hemsidan. För att hålla ordning på alla spelen så blir det lättare för oss. Sköter man inte detta är man inte med i kampen om jackpotten.

  7. Rushsystemet betyder att man ökar insatsen när man sätter ett bet bet ca 50% av vinsten. Exempelvis om du vinner första spelet på 100 kr till 2 ggr pengarna så blir nästa insats 150 kr. Nästa ca 225 kr osv. Detta behöver inte vara exakt, sålänge insatsen ökar så är det tanken som räknas.

  8. Blev långt detta men vi svarar på frågor och hjälper till så gott vi kan.


#2

#RUSH dag 1


#3

#RUSH dag 1

Sk%C3%A4rmklipp


#4

#rush dag 1


#5

#RUSH dag 1
image


#6

#rush dag 141


#7

#RUSH dag 1

Rush1


#8

#RUSH Dag 1


#9

#Rush dag 1

ML Greåker
Östersund - Örebro 1X


#11

#RUSH 1 Provar något nytt!


#13

#RUSH dag 1


#14


#rush dag 1


#15

#RUSH 1


#16


#RUSH Dag 1


#17


#Rush dag 1


#18

#Rush Dag1


#20

#RUSH Dag 1


Glömde skriva Rush 1 på förra Sorry!


#21

#RUSH 1


#22

#rush dag 1


#23

#RUSH dag 1