Vegasrushen kör igen 6/7, tvåhundra kronor till Vegas!

Vegasrushen kör igen 6/7, tvåhundra kronor till Vegas!
0

Vegas-Rushen Startar på lördag 6/7

Vi jobbar att Kalle Rosengård klarar dag 7 och tar platsen bredvid Giganten på flyget. Men så länge så laddar vi för en ny rush på lördag!

Tävlingarnas tävling, rusharnas rush! Nu kör vi rushen igen. Tävlingen som går ut på att sätta ett spel 7 dagar på raken (minodds 2,1) för att vinna jackpotten. Denna gång är det återigen vårt finaste pris någonsin, en vegasresa med stugan!

Vi kommer att köra rushen från lördag 6/7 på Fastbet.
Har du inte konto på Fastbet sen tidigare MÅSTE du signa upp via stugans länk för att delta i rushen.

Signa upp dig på Fastbet med Stugans länk

Regler längst ner!

På vägen mot 7 dagar och Vegasresan, addar vi två stopp längs vägen, dag 4 och 5. Kommer du förbi dessa dagar så är du inte bara väldigt nära Vegasresan utan vinner också priser.
Dag 4: Keps+Kortlek
Dag 5: Hoodie

*Klarar fler än en person rushen så delar man på 25k i resecheckar. Har du inte möjlighet att följa med på vegasresan, vinner du 15k i resecheckar.

Regler & förutsättningar

Insatser

Insatser i rushen

Dag 1 (Lördag): 200 kr
Dag 2: 300 kr
Dag 3: 450 kr
Dag 4: 700 kr
Dag 5: 1000 kr
Dag 6: 1500 kr
Dag 7: 2500 kr

Såhär fungerar tävlingen

Man får bara en chans per vecka att jobba rushen, missar man ett spel dör rushen är man ute för veckan.

Alla spel som pushas/halvvinst/halvförlust anses som förlorade i rushen i tävlingen. Spela spel som antingen vinner eller förlorar. Kommer vara svårt att hålla koll på allt annars.

Dubblar/tripplar osv är tillåtna sålänge oddset blir över 2,1! Inga livespel i rushen, posta betslippen innan matchstart.

Alla får vara med, med eller utan insats,

Startdag är på LÖRDAG 6/7. Satsa ditt grundspel på 200 kr. Sitter spelet jobbar du rushsystemet. Spelet måste ha minst 2,1 i odds. Du kan självklart lägga första spelet närsomhelst men matchen/eventet ska spelas på lördag 29/6.

Jobbar du rushen med ETT SPEL PER DAG och klarar dig en hel vecka (7 spel) så vinner du JACKPOTTEN.

Vi kommer köra tävlingen på Facebook, forumet och hemsidan, så screenshotta era betslips så kan alla vara med på era rusher. Om man inte sköter detta under samtliga tävlingsdagar är man inte med i kampen om jackpotten. Posta din screenshot på FB eller forumet under tråden Vegasrushen.

Man får självklart göra andra spel på Fastbet under tiden, men bara de spel som läggs i tråden på Facebook eller forumet gäller i tävlingen.

Har du några frågor så hjälper till så gott vi kan.

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. Spelar du för mycket, ring stödlinjen på 020-819100. Arrangör av rushen är the Gambling Cabin och vi är ensamt ansvariga för utformningen av tävlingen samt utbetalning av alla vinster.

Rush dag1

#Rush dag 1
image

Rush Dag 1

Rushen 1

rush dag 1
36

https://gyazo.com/0a0051a80e523f97150b98f0ef7f7127


#Rush dag1

Rush dag2

Rushen dag 2


#Rush dag2


#Rush dag3