Vegasrushen på Bethard!

Vegasrushen på Bethard!
0

bild

Vegas-Rushen!

Tävlingarnas tävling, rusharnas rush! Nu kör vi rushen igen. Tävlingen som går ut på att sätta ett spel 7 dagar på raken (minodds 2,1) för att vinna jackpotten. Denna gång är det återigen vårt finaste pris någonsin, en vegasresa med stugan!

Vi kommer att köra rushen från lördag/söndag 25-26/5 på :bethard:Bethard. Har du inte spelat där innan så måste du signa via stugans länk för att får delta. Dag 1 väljer man alltså mellan lördag eller söndag. Dag 2 är måndag för ALLA.

Missa inte läsa reglerna längst ner!

Signa upp dig på Bethard med Stugans länk

Nya signups får en SÄTT DIG NER-MUGG.

Fyll i formulär för Sätt-dig-ner-muggen :sattdigner:

Vi kör två olika insatsnivåer denna gång. Antingen gratisrush eller rush med insats på 250 kr.

0 kr. Sätter du 7 spel på raken vinner du ett stuganpaket (Hoodie, t-shirt, kortlek).
250 kr. Sätter du 7 spel på raken vinner du VEGAS-RESA med stugan i höst! (Flyg + 7 dgr hotellrum + aktiviteter + $500 fickpengar)

Klarar fler än en person rushen så delar man på 25k i resecheckar. Har du inte möjlighet att följa med på vegasresan, vinner du 15k i resecheckar.

Den som kommer längst i rushen med 250kr-insats vinner även ett stugan-paket! Du behöver alltså inte sätta 7 spel på raken, det gäller bara att komma längre än de andra i stugan. Kommer flera till samma dag vinner den som skrapat ihop mest vinst på vägen.

Regler & förutsättningar

Insatser

Insatser i rushen

Dag 1 (lördag/söndag): 250 kr
Dag 2 (måndag): 400 kr
Dag 3: 600 kr
Dag 4: 900 kr
Dag 5: 1300 kr
Dag 6: 2000 kr
Dag 7: 3000 kr

Såhär fungerar tävlingen

Man får bara en chans per vecka att jobba rushen, missar man ett spel dör rushen är man ute för veckan.

Alla spel som pushas/halvvinst/halvförlust anses som förlorade i rushen i tävlingen. Spela spel som antingen vinner eller förlorar. Kommer vara svårt att hålla koll på allt annars.

Dubblar/tripplar osv är tillåtna sålänge oddset blir över 2,1! Inga livespel i rushen, posta betslippen innan matchstart.

Alla får vara med, med eller utan insats,

Startdag är på LÖRDAG/SÖNDAG. Satsa ditt grundspel på 250 kr. Sitter spelet jobbar du rushsystemet. Spelet måste ha minst 2,1 i odds. Du kan självklart lägga första spelet närsomhelst men matchen/eventet ska spelas på lördag eller söndag 25-26/5.

Jobbar du rushen med ETT SPEL PER DAG och klarar dig en hel vecka (7 spel) så vinner du JACKPOTTEN.

Vi kommer köra tävlingen här på Facebook och hemisdan, så screenshotta era betslips så kan alla vara med på era rusher. Om man inte sköter detta under samtliga tävlingsdagar är man inte med i kampen om jackpotten.

Man får självklart göra andra spel på Bethard under tiden, men bara de spel som läggs i denna tråden på fb/hemsidan gäller i tävlingen.

Blev långt detta men vi svarar på frågor och hjälper till så gott vi kan.

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. Spelar du för mycket, ring stödlinjen på 020-819100. Arrangör av rushen är the Gambling Cabin och vi är ensamt ansvariga för utformningen av tävlingen samt utbetalning av alla vinster.

53

Dag 1

Dag 1

Rush #Dag1

Rush Dag 1

#RUSH dag 1rush1

#Rush dag 1.

Rush dag 1

42

#rush dag 1

#rush dag 1

Rush dag 1

#rushendag1

Rush1

Dag 1

Dag 1

Rush dag 1
bild

Dag 1

#Rush dag1