VM-rushen med Leo Vegas (5-11 maj)

VM-rushen med Leo Vegas (5-11 maj)
0

#1

vm-rushen-med-leo-vegas

BAM! VM-RUSH MED LEO VEGAS, FÅ STUGANS MAGISKA SVERIGETRÖJA

Snart lördag och som alltid numera, vi matar på med en ny rush, där det precis som vanligt finns en kanonchans att vinna massor av pengar.

Denna gång gör vi det med våra nya kompisar på Leo Vegas, ett bolag som klarar Stugans tuffa krav och därmed är en värdig rushpartner. Pengarna levereras denna gång helt utan omsättningskrav också, så vinn, ta på dig tröjan och åk direkt till Ryssland och slakta de lokala vm-casinona.

Vinster

Förutsättningarna denna gång är att sätt sju spel till minst 1,90 i odds, ett per dag, sju dagar i rad med start nu på lördag och vinn 50 000 kronor. Lägger du dina rushspel på vår magiska hemsida istället för här på facebook så får du TRÖJAN, så se till att signa upp och lägg spelen där!

Det har varit lite för många veckor nu utan att någon träffat så kom igen nu, ta och vinn lite av Leos pengar.
Denna vecka kastar vi dessutom in en extra krydda. Ingen har väl missat skönheten som Stugans sjukt fräscha Sverigetröja utstrålar.

Dubblar, tripplar, och så vidare är tillåtna, bara totaloddset blir över 1,90, men tänk på att bara spela spel som avgörs den aktuella dagen, och spela bara spel som endast har tydliga utfall. Spel med halv vinst gör att man diskas, och så vidare.

Alla som redan har konton på Leo får vara med i rushen, men har du inte det måste du signa via stugan för att få vara med.

Kör hårt!

Signa upp på Leo Vegas med Stugans länk & Fyll i formulär för VM-tröjan

Regler & förutsättningar

Konto

Alla som redan har konton på Leo får vara med i rushen, men har du inte det måste du signa via stugan för att få vara med. Klicka på länken, är riktigt bra bonusar! (500% upp till 500 kr och 200% upp till 2000 kr)

Signa upp på Leo Vegas med Stugans länk & Fyll i formulär för VM-tröjan

Grundinsats

0 kr vinner du 2000 kr
100 kr vinner du 10 000 kr.
200 kr vinner du 20 000 kr.
300 kr vinner du 30 000 kr.
400 kr vinner du 40 000 kr.
500 kr vinner du 50 000 kr.

Pengarna delas ut utan omsättningskrav!

Blir det fler vinnare än en så delar man på jackpottpengarna som är max 50 000 kronor totalt.

Alla spel som pushas/halvvinst/halvförlust anses som förlorade i rushen denna gång i tävlingen. Spela spel som antingen vinner eller förlorar. Kommer vara svårt att hålla koll på allt annars.

Dubblar/tripplar osv är tillåtna sålänge oddset blir över 1,9!

Alla får vara med, med eller utan insats, hög eller låg insats.

Såhär funkar tävlingen

Startdag är på LÖRDAG Satsa ditt grundspel mellan 0-500 kr på LEO VEGAS. Sitter spelet jobbar du rushsystemet. Spelet måste ha minst 1,9 i odds. Du kan självklart lägga första spelet närsomhelst men matchen/eventet ska spelas på lördag 5/5.

Jobbar du rushen med ETT SPEL PER DAG och klarar dig en hel vecka (7 spel) så vinner du JACKPOTTEN.

Vi kommer köra tävlingen på Facebook och här på hemsidan, så screenshotta era betslips så kan alla vara med på era rusher. Om man inte sköter detta under samtliga tävlingsdagar är man inte med i kampen om jackpotten. LÄGGER DU BETSLIPPEN PÅ HEMSIDAN ISTÄLLET SÅ FÅR DU TRÖJAN HEM PÅ POSTEN. FYLL I FORMULÄRET FÖR FÄRG OCH STORLEK.

Man får självklart göra andra spel på Leo Vegas under tiden, men bara de spel som läggs i denna tråden på hemsidan gäller i tävlingen.

Man får bara en chans per vecka att jobba rushen. Förhoppningsvis kör vi detta fler veckor, men dör rushen är man ute för veckan

Rushsystemet betyder att man ökar insatsen när man sätter ett bet bet ca 50% av vinsten. Exempelvis om du vinner första spelet på 100 kr till 2 ggr pengarna så blir nästa insats 150 kr. Nästa ca 225 kr osv. Detta behöver inte vara exakt, sålänge insatsen ökar så är det tanken som räknas.

Blev långt detta men vi svarar på frågor och hjälper till så gott vi kan.


Sport och idrott en kärlek som aldrig lämnar
#2

#rush 1

Rush1


#3


#4

Rush #1


#5

LeoRush1

#RUSH dag 1


#6

Misclickade en nolla för mkt men jobbar #rush 1 :slight_smile:


#7

#Rush 1


#8

leo-tgc-scoop


#9

#Rush dag 1


#10

#rush dag1

Screenshot_853


#11

#Rush dag 1


#12

#rush Dag 1


#13

#RUSH 1


#14

#Rush 1


#15

#Rush Dag1


#16

image

#Rush Dag1


#17

#rush1


#18


#19

ska göra det omöjliga imorgon, klara mig till dag 2! #RUSH 1
JHAAHA


#20

rush0505

#RUSH 1